Hey!! Leuk dat je langs mijn blog komt... Wil je jouw mening laten weten en/of wil je leuke verhalen lezen? Dan ben je bij het goede adres! Ik woon sinds kort in Amsterdam, en woonde hiervoor in Tilburg. Een groot verschil hoor. Ik wist niet wat ik mee maakte toen ik pas in Amsterdam kwam. Ik hoop dat jij mij misschien kan helpen met de straatwoorden die ik nog niet ken. Laat dan even wat achter! Alvast bedankt!

10 januari 2006

Sorry.......!

Excuses dat ik lang niet van mij heb laten horen. Ook ik heb vakantie nodig. Ik hoop dat je het nog leuk vindt om mijn verhalen over straattaal te lezen. Je kunt op alles reageren hoor. Niet alleen op de straattaal waar ik het over heb, maar natuurlijk ook op de dingen die ik mee maak.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik me steeds meer thuis voel in Amsterdam. Die straattaal is toch wel apart. Het klinkt veel leuker dan het accent in het zuidelijk deel van het land. Ik pas het nu ook wat vaker toe. Die shit is gewoon dope haha. We gaan morgen verder met de dingen die ik meemaak...

Mocht je het niet leuk vinden, zeg het dan maar tegen me door wat achter te laten. Dan stop ik er gewoon mee of anders verander ik mijn verhalen.