Hey!! Leuk dat je langs mijn blog komt... Wil je jouw mening laten weten en/of wil je leuke verhalen lezen? Dan ben je bij het goede adres! Ik woon sinds kort in Amsterdam, en woonde hiervoor in Tilburg. Een groot verschil hoor. Ik wist niet wat ik mee maakte toen ik pas in Amsterdam kwam. Ik hoop dat jij mij misschien kan helpen met de straatwoorden die ik nog niet ken. Laat dan even wat achter! Alvast bedankt!

03 december 2005

Scraal?!?

Er is een nieuwe jongen aangenomen bij mij op werk. Hij heet Henk. Een echte hollandse jongen. Blond haar, blauwe ogen, rond de 1 meter 90 en dun.

Hebben we (2 collega's, de nieuwe jongen en ik) pauze, praatten we wat over wat we hebben meegemaakt de laatste tijd. En natuurlijk geintjes maken.

Een van de collega's maakte een grap en we sprongen met z'n allen in de lach... zegt de nieuwe jongen opeens dat hij dat SCRAAL vindt. We kijken elkaar aan en zeggen niks. Is dat nou weer een nieuw woord waar ik mee geconfronteerd wordt. Nu moet ik er weer zelf achter gaan komen wat het betekent of jij kan mij misschien helpen.

Ik vroeg het niet meteen aan de nieuwe jongen wat het betekende, omdat ik bang was dat ik voor schut zou staan. Dat is ook weer niet de bedoeling. Dan lijk ik zo stom. Ik weet het nog steeds niet.. maar ik hoop snel van jou te horen wat het betekend.

3 Comments:

Anonymous Laurens said...

Scraal betekent iets als 'lullig', het is ongeveer het hetzelfde als 'kut' in "dat is kut".

26 oktober, 2011 16:17  
Anonymous Anoniem said...

We're a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your site offered us with helpful info to work on. You have done a formidable job and our whole community can be grateful to you.
Feel free to surf my web site : man utd transfer news 2008

27 januari, 2013 00:40  
Anonymous Anoniem said...

I every time used to read post in news papers but now as I am a user of internet therefore from now I am
using net for posts, thanks to web.
My web site : chelsea transfer news and rumours

27 januari, 2013 01:20  

Een reactie posten

<< Home