Hey!! Leuk dat je langs mijn blog komt... Wil je jouw mening laten weten en/of wil je leuke verhalen lezen? Dan ben je bij het goede adres! Ik woon sinds kort in Amsterdam, en woonde hiervoor in Tilburg. Een groot verschil hoor. Ik wist niet wat ik mee maakte toen ik pas in Amsterdam kwam. Ik hoop dat jij mij misschien kan helpen met de straatwoorden die ik nog niet ken. Laat dan even wat achter! Alvast bedankt!

09 december 2005

Je bent de SHIT!!!

Komt er een jongen in de die discotheek naar me toe en gaat voor mijn neus beetje raar lopen te dansen. Hij probeert wat te gaan breakdancen wat hem niet echt lukt. Heeft hij even geluk dat hij de goede persoon is tegengekomen, want ik heb 4 jaar op breakdancen gezeten. Dus ik wacht tot hij is uitgedanst en dan begin ik maar met een opwarmertje...

Nu ben ik en ik maar de 360 even als opwarmertje. Ik keek naar zijn gezicht en hij stond met een mond vol tanden. Klaar met mijn setje, kwam hij naar me toe en zegt: JE BENT DE SHIT!! en hij loopt weg. Ik weet zeker dat hij bedoelde dat ik goed was en niet als poep vertaalde.