Hey!! Leuk dat je langs mijn blog komt... Wil je jouw mening laten weten en/of wil je leuke verhalen lezen? Dan ben je bij het goede adres! Ik woon sinds kort in Amsterdam, en woonde hiervoor in Tilburg. Een groot verschil hoor. Ik wist niet wat ik mee maakte toen ik pas in Amsterdam kwam. Ik hoop dat jij mij misschien kan helpen met de straatwoorden die ik nog niet ken. Laat dan even wat achter! Alvast bedankt!

03 december 2005

Alles COOL?!?

Even lekker winkelen, dacht ik toen ik vannochtend opstond. Waar kun je dan beter winkelen dan in Amsterdam? Daar is het lekker gezellig en er is daar altijd een leuke sfeer.

Loop ik een sportwinkel binnen, want ik ben op zoek naar een paar leuke sneakers, word ik erg vriendelijk begroet. Opeens zegt dan een medewerker van die winkel:"Alles COOL?!?". Zeg automatisch JA! Daarna vroegik mij meteen af waarom hij dat nou zei. Kon hij niet gewoon "Alles goed?" zeggen?

Ik weet niet of dit nou nieuw is? Als dat zo is dan ge ik het natuurlijk ook zeggen, want ik wil er natuurlijk bij blijven horen!